Information

Kontakt; du kan kontakte mig via e-mail lars@totalisatoren.dk

Billeder på siden er som udgangspunkt, billeder som jeg selv har taget når jeg har besøgt diverse events, baner osv. Derudover, køber jeg ofte billeder og grafik fra depositphotos.com. Enkelte, typisk ældre billeder, har jeg fundet online og “lånt”, og tilføjet kildeangivelse om en sådan forefindes. Skulle du være opretshaver til et eller flere af disse, og ønsker at jeg fjerner dette eller ændres kildeangivelse, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Billeder som jeg selv har taget, er tilføjet vandmærke “totalisatoren.dk”. Alle er velkomne til at benytte, og kopiere disse billeder for både privat og kommercielt brug. Eneste krav er, at vandmærket forbliver synligt.

Indhold: Da denne blog er skrevet fortrinsvis på hobbyplan, kan der meget vel forefindes faktuelle fejl, samt manglende information. Skulle du have rettelser, eller forslag til indlæg og artikler er du meget velkommen til at kontakte mig.

Har du selv indhold, som du syntes kunne være relevant for min blog, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Mine krav er følgende; a) Indholdet skal være unikt og noget som du selv har skrevet, og som kun bliver publiceret her på siden. b)Indlæg skal som udgangspunkt være på minimim 1000 ord. c) Jeg er primært interesseret i faktuelt korrekte indlæg, som er informative. Det kunne f.eks. være en historisk fortælling fra en given væddeløbsbane, og ikke så meget hvordan en ny bingoside fungerer. Såfremt, jeg benytter dit indhold, så kan jeg tilbyde dig følgende betaling; 200 kr., per 1.000 ord, samt dit navn og evt. link eller e-mail adr. på indlægget.

Links (udgående) kan i nogle tilfælde være partner links. Dvs. at jeg i nogle tilfælde modtager betaling fra f.eks. en bookmaker, for at henvise en ny kunde. Langt de fleste link er dog rent informative, som f.eks. det at linke til en travbanes hjemmeside. Alle services som f.eks. en bookmaker som linker til, er services, som jeg personligt er/har været kunde ved. Dvs. at jeg ikke bare linker til tilfældige services, som jeg ikke kan stå inde for. Jeg skal dog understrege, at jeg på ingen måde tager ansvar for indhold, som måtte forefindes på tredje parts hjemmesider.

Har du hjemmeside relateret til hvad jeg skriver om her på totalisatoren.dk, så er du velkommen til at kontakte mig for link bytte.

Nyhedsbrev, sendes en til tre gange per måned. Det er primært informativt, dvs. f.eks. information om forestående arrangementer, link til nye post her på siden m.m. Derudover, kan det også indeholde kommercielle tilbud fra eventuelle partnere. Ingen SPAM og aldrig mere end tre e-mails per måned. Videresælger naturligvis ej heller din e-mail adresse. Du kan altid afmelde nyhedsbrev, ved at klikke på “unsubscribe” link som findes i bunden af alle nyhedsbreve, som jeg måtte sende.

Reklamer, er du spiludbyder eller sælger du en anden service som kunne være relevant for totalisatoren.dk’s læsese. Så er du velkommen til at kontakte mig med yderlige information om dit produkt.

totalisatoren.dk er drevet af e-trade Dynamics APS – CVR: 38300083