Hundevæddeløb

Den form bane hundevæddeløb som vi kender i dag, startede i USA omkring 1920, og blev udbredt til mange andre lande igennem 1920’erne. Siden de første bane hundevæddeløb i Danmark tilbage i 1929, har der været mange op og nedture for sporten i Danmark. I første omgang blev sporten vel modtager og flere baner åbnede gennem de første år. Mange prominente og adelige personer anskaffede sig en væddeløbshund, og sporten blev derudover finansieret via totalisator spil. Lovændringer i forhold til totalisator spil, skulle blive hundevæddeløbssportens midlertidige død allerede i 1932, da spillene blev forbudt og herved forsvandt både interesse og pengene fra sporten, og alle baner lukkede.

I 1952, var

Herefter tog sporten hurtigt fat, og snart fandtes der i Danmark hele 10 hundevæddeløbsbaner.


Spil på hundevæddeløb, i Danmark 2023.

Såfremt at du ønsker at spille på Danske hundevæddeløb er der kun en mulighed, og det er at besøge en af de to baner værende Midtjysk Greyhound Stadion i Bjerringbro eller Kallerupbanen ved Roskilde. Der er på begge baner gratis adgang på løbsdage, gratis parkering, mulighed for køb af mad og drikke. Dette på de typisk to månedslige løbsdage igennem sæsonen, som løber fra medio Marts til medio Oktober. Du kan finde vores løbskalender her. Banerne her desuden tilladelse til, at tilbyde totalisator spil på adressen, således at du har mulighed for at satse en smule på din favorit hund. Det skal dog nævnes, at spil omsætningen er meget begrænset, hvilket gør, at det i praksis kun er muligt at spille for mindre beløb. Det kan dog varmt anbefales, at besøge en af de to baner, om ikke for spil oplevelsen, så for en god unik oplevelse.

Nu hvor det ikke længere er muligt at spille online på hundevæddeløb i Danmark længere, så er det fuldt ud muligt at spille på løb fra typisk England, Irland, New Zealand og Australien. Der er faktisk på de fleste dage op mod 100 daglige løb at spille på. Personligt finder jeg også det at spille på en “rigtig” begivenhed sjovere, end at spille på f.eks. et online fiktivt løb. Du kan finde min guide til online hundespil her.